Asociația O Viață Altfel

Proiect Artisty : Fii cine vrei sa fii - Sustine 20 de copii/tinerii talentati la muzica pentru acces la educatie

Status: Financed

Susținem 20 de copii / tineri talentați la muzică, dar care NU au posibilități materiale, unii dintre ei cu dizabilități și care prin participarea în proiect vor avea acces la educație de calitate în Suceava.

[ Show more ]
34.253731343284% Complete

2,295 RON

Raised:

Supporters:

Donations:

6,700 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Misiunea Asociației O Viață Altfel este să investim în educația persoanelor cu nevoi speciale, dar și a celor din jurul acestora cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții , prin creearea de programe educaționale și furnizarea resurselor necesare societății în care trăim.

Credem că prin educație continuă poți îmbunătății calitatea vieții tale și a comunității în care trăiești, poți crea oportunități pentru tine și cei din jurul tău , poți deveni cea mai bună versiune a ta și să contribui direct la dezvoltarea comunității din care faci parte.

Credem că educația continuă trebuie să devină un mod de viață pentru a dezvolta aptitudini și competențe complete necesare timpurilor noastre și astfel susținem prin proiectele noastre tot ce înseamnă educație formal, non-formală ,informal , indiferent de vârstă.

Credem în impactul asupra societății a sectorului creativ și cultural și ne dorim ca prin proiectele noastre să consolidăm anteprenoriatul cultural, dezvoltarea publicului și colaborarea între artiști cu scopul de a transfera cunoștințele și experiențele între aceștia , dar și producția în comun a evenimentelor artistice.

Proiectul Artisty : FII CINE VREI SĂ FII are ca scop comun creșterea și dezvoltarea comunității creative și muzicale prin accesul la educație continuă de înaltă calitate și ne-am propus să ne implicăm în procesul de descoperire a talentului muzical, transformând un proces de multe ori greoi într-o sesiune de evaluare cu oameni profesioniști care știu să observe rapid punctul în care se află un artist, îndrumându-l către următorul nivel al parcursului său artistic.

Prin parteneriatul cu Horia Brenciu și cu Academia de Arte Horia Brenciu, București aducem mai aproape șansa unui copil sau tânăr talentat din regiunea de Nord-Est să-și scrie mai ușor destinul muzical făcând primii pași cu costuri reduse și cu șanse reale de promovare pe termen lung prin intermediul proiectului și al Asociației.

Ca să aducem și mai multă valoare ne-am hotărât să ne implicăm în promovarea lor online oferindu-le suport timp de 1 an de zile, precum și realizarea unui clip video și a unei ședințe foto profesionale . De promovare pe termen lung vor beneficia și cei care se hotărăsc să vină alături de noi în acest demers, ca parteneri sau sponsori.

Obiectivul nostru este să susținem 20 de copii sau tineri pasionați de muzică, dar care NU au posibilități materiale, unii dintre ei cu dizabilități și care prin participarea în proiect vor avea parte de experiențe educative, creative, distractive, relaxante de înaltă calitate în Suceava, alături de Horia Brenciu și Academia de arte Horia Brenciu din București.

Vă invităm, cu drag, să fiți alături de noi în proiectul Artisty: Fii cine vrei să fii, susținând aceast eveniment.

Timp de 5 zile în perioada 11 – 15 IUNIE 2022 , zilnic între 09:00-18:00, la Suceava ne-am propus ca alături de cel mai iubit antrenor din România, Horia Brenciu, profesorii experimentați de la Academia de Arte Horia Brenciu și echipa Asociației O Viață Altfel , copiii / tinerii să aibă avea parte de evaluare a aptitudinilor vocale și instrumentale individuală, activități individuale în cadrul cursurilor de canto, pian, vioară, activități de grup, cursuri de: Teorie muzicală , Pictură, Actorie, Dezvoltare personală, Do It Youself, dar și alte activități distractive și relaxante împreună cu echipa de proiect.

Proiectul este dedicat celor care vor să știe dacă merită să înceapă o carieră în domeniul muzical, indiferent de vârstă, dar și părinților care își susțin copiii/tinerii talentați și vor să știe care este pasul urmator în cariera lor muzicală și dacă pot să facă din asta mai mult decât un hobby .

Dacă doriți să vă alăturați în sprijinirea copiilor / tinerilor talentați, dar cu posibilități materiale reduse puteți dona ORICE sumă facilitând astfel, accesul la educație muzicală de înaltă calitate pentru ei și automat înscrierea în proiectul Artisty: Fii cine vrei să fii, contribuind și la promovarea lor , dar și a comunității în care trăiesc.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

The mission of A Different Life Association is to invest in the education of people with special needs and those around them in order to improve the quality of life by creating educational programs and providing the necessary resources to the society in which we live.

We believe that through continuing education you can improve the quality of your life and the community you live in, create opportunities for yourself and those around you, become the best version of yourself and contribute directly to the development of the community you are a part of.

We believe that lifelong learning must become a way of life to develop the skills and competences needed for our times and thus we support through our projects all formal, non-formal, informal education, regardless of age.

We believe in the impact of the creative and cultural sector of society and we want our projects to strengthen cultural entrepreneurship, audience development and collaboration between artists in order to transfer knowledge and experience between them, as well as the joint production of artistic events.

The Artisty Project: BE WHO YOU WANT TO BE shares the common goal of growing and developing the creative and musical community through access to high quality continuing education and we aim to engage in the process of discovering musical talent, turning an often cumbersome process into an assessment session with professional people who know how to quickly observe where an artist is at, guiding them to the next level of their artistic journey.

By partnering with Horia Brenciu and the Horia Brenciu Academy of Arts, Bucharest we bring closer the chance for a talented child or young person from the North-East region to write their musical destiny more easily by taking the first steps with low costs and real chances of long-term promotion through the project and the Association.

To bring even more value we decided to get involved in their online promotion by offering them support for 1 year, as well as the production of a video clip and a professional photo shoot. Long-term promotion will also benefit those who decide to join us in this endeavor, as partners or sponsors.

Our common objective is to support 20 children or young people who are passionate about music, but who do NOT have material possibilities, some of them with disabilities and who by participating in the project will have educational, creative, fun, relaxing experiences of high quality in Suceava.

We kindly invite you to join us in the Artisty: Be who you want to be project by supporting this event.

For 5 days from 11 to 15 JUNE 2022, daily from 09:00-18:00, in Suceava we have proposed that together with the most beloved coach in Romania, Horia Brenciu, experienced teachers from the Horia Brenciu Academy of Arts and the team of the Association A Different Life, children/young people will be able to take part in individual vocal and instrumental skills assessment, individual activities in singing, piano, violin, group activities, courses of: Music Theory , Painting, Acting, Personal Development, Do It Youself, and other fun and relaxing activities with the project team.

The project is dedicated to those who want to know if it is worth starting a career in music, regardless of age, but also to parents who support their talented children/teenagers and want to know what is the next step in their musical career and if they can make it more than a hobby.

If you want to join in supporting talented children/young people with limited material possibilities you can donate ANY amount thus facilitating access to high quality music education for them and automatically enrolling them in the Artisty: Be who you want to be Project, contributing to their promotion as well as to the community in which they live.