Artisty : Fii cine vrei sa fii - Sustine 20 de copii / tineri talentati @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2021

Status: Fundraising

Proiectul Artisty : FII CINE VREI SĂ FII al Asociației O Viață Altfel are ca scop creșterea și dezvoltarea comunității creative și muzicale prin accesul la educație continuă de înaltă calitate și ne-am propus să ne implicăm în procesul de descoperire a talentului muzical, transformând un proces de multe ori greoi într-o sesiune de evaluare cu oameni profesioniști care știu să observe rapid punctul în care se află un artist, îndrumându-l către următorul nivel al parcursului său artistic.

Prin parteneriatul cu Horia Brenciu și cu Academia de Arte Horia Brenciu, București aducem mai aproape șansa unui copil sau tânăr talentat din regiunea de Nord-Est să-și scrie mai ușor destinul muzical făcând primii pași cu costuri reduse și cu șanse reale de promovare pe termen lung prin intermediul proiectului și al Asociației.
Ajută-ne să facem bine, împreună!
0.27777777777778% Complete
Suma:

Galantomi:

Donatii:

Target:

36,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Vă invităm să fiți alături de noi în proiectul Artisty: Fii cine vrei să fii, susținând 20 de copii sau tineri pasionați de muzică, dar care NU au posibilități financiare, unii dintre ei cu dizabilități și care prin participarea în proiect vor avea parte de experiențe educative, creative, distractive, relaxante de înaltă calitate într-un loc unde muzica este la ea acasă : ExpertMusic, în Suceava.

Timp de 5 zile în perioada 25 – 29 Octombrie 2021 , zilnic între 09:00-18:00, la Suceava alături de cel mai iubit antrenor din România, Horia Brenciu, profesorii experimentați de la Academia de Arte Horia Brenciu și echipa Asociației O Viață Altfel copiii / tinerii vor avea parte de o evaluare aptitudini vocale și instrumentale individuală, activități individuale în cadrul cursurilor de canto, pian, vioară, activități de grup, cursuri de: Teorie muzicală , Pictură, Actorie, Dezvoltare personală, Do It Youself, dar și alte activități distractive și relaxante împreună cu echipa de proiect.

Proiectul este dedicat celor care vor să știe dacă merită să înceapă o carieră în domeniul muzical, indiferent de vârstă, dar și părinților care își susțin copiii/tinerii talentați și vor să știe care este pasul urmator în cariera lor muzicală și dacă pot să facă din asta mai mult decât un hobby . Dacă doriți sprijinirea copiilor / tinerilor talentați, dar cu posibilități financiare reduse puteți dona ORICE sumă facilitând astfel, accesul la educație muzicală de înaltă calitate pentru ei și automat înscrierea în proiectul Artisty: Fii cine vrei să fii!

Costul de sponsorizare a unui copil/tânăr este de 1800 ron. (Taxa include toate activitățile + prânzul pentru 5 zile), însă puteți dona orice sumă și va fi binevenită. Ajută-ne să facem bine!